Την αύξηση της χωρητικότητας του ΣΕΦ αποφάσισαν Ολυμπιακός και διοίκηση
Την απόφαση να αυξηθεί η χωρητικότητα του ΣΕΦ με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του κλειστού έλαβε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα τοποθετηθούν 840 καθίσματα και η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου θα αυξηθεί στις 11.865 θέσεις.
66
Την απόφαση να αυξηθεί η χωρητικότητα του ΣΕΦ με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του κλειστού έλαβε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έως το τέλος του πρωταθλήματος θα τοποθετηθούν 840 καθίσματα πίσω από τις δυο μπασκέτες και η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου θα αυξηθεί στις 11.865 θέσεις.
Οι δυο κερκίδες θα έχουν εφτά σειρές των 60 θέσεων, συνολικά δηλαδή 420 θέσεις η κάθε κερκίδα και θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά στον αγώνα του Σαββάτου (1 Απριλίου) για το ελληνικό πρωτάθλημα με τους Θεσσαλονικείς.
Το κόστος θα επιβαρύνει αποκλειστικά την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αδιάφορο ουσιαστικά αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας της Λιθουανίας στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα.
Ο Γιόνας Καζλάουσκας που επιστρέφει στην πατρίδα του, ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναπαυθούν στο γεγονός πως έχουν προκριθεί και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο τη νίκη.
Με νέο προπονητή, έναν πρώην παίκτη της Ζαλγκίρις, τον Αιναρς Μπαγκάτσκις θα υποδεχτούν οι Λιθουανοί την ομάδα του Πειραιά. Η νέα αυτή εξέλιξη προέκυψε μετά την παραίτηση του Αντάνας Σιρέικα το πρωί της Τρίτης.
Ο τελευταίος πήρε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τους «8» της Ευρωλίγκα και τη βαριά ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας το σαββατοκύριακο στο λιθουανικό πρωτάθλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό (vid)
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι (vid)
- Σλάβια – Μπαρτσελόνα 2-4: Πέρασε από την Πράγα και βλέπει οκτάδα (vid)
- Μαρσέιγ – Λίβερπουλ 0-3: Διπλό στη Μασσαλία και τετράδα για τους Reds (vid)
- Μπάγερν – Ουνιόν 2-0: Οι Γερμανοί «αγκάλιασαν» τη δεύτερη θέση με υπογραφή Χάρι Κέιν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442