Αφιέρωμα στον Νίκο Κυπουργό στις 18-19 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής
Τραγούδια και συνθέσεις του Νίκου Κυπουργού από το θέατρο, τον κινηματογράφο και το ραδιόφωνο, θα παρουσιαστούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, μέσα από την παράσταση «Κηποθέατρο».
Τραγούδια και συνθέσεις του Νίκου Κυπουργού από το θέατρο, τον κινηματογράφο και το ραδιόφωνο, θα παρουσιαστούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.
Στην παράσταση, που τιτλοφορείται «Κηποθέατρο», συμμετέχουν η Μαρία Φαραντούρη, η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Χρόνης Αηδονίδης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Δώρος Δημοσθένους και 12χρονος Νικόλα Φλόκι, από την Αλβανία.
Παίρνουν, επίσης, μέρος το φωνητικό σύνολο «Καμέα Κουαρτέτο» από τη Βουλγαρία, η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, η συμφωνική ορχήστρα νέων του ωδείου «Φίλιππος Νάκας» και το μουσικό συγκρότημα «Γύρω-Γύρω».
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας