Τρεις διαφορετικές περιοχές βρίσκονται στο τραπέζι για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο ο χώρος των σημερινών φυλακών θα μετατραπεί σε πάρκο.
Το προηγούμενο διάστημα το υπουργείο δικαιοσύνης έδωσε στο Δήμο Κορυδαλλού έκταση 10 στρεμμάτων που στεγάζονταν οι γυναικείες φυλακές και στη θέση τους ήδη κατασκευάζεται ένα πρότυπο υδάτινο πάρκο αναψυχής.
Παράλληλα, με την απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού, η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει την ίδρυση των φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ’, ενώ όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ» ενδέχεται να λειτουργήσει σωφρονιστικό κατάστημα στην περιοχή της Δράμας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας