Ηλιούπολη: Ανείπωτη θλίψη και για τη δεύτερη 17χρονη που υπέκυψε στα τραύματά της
Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη μαθήτρια που έκανε τη βουτιά θανάτου από πολυκατοικία στην Ηλιούπολη
O τραγικός επίλογος της τραγωδίας στην Ηλιούπολη γράφτηκε χθες καθώς πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε στο κενό με τη φίλη της από την ταράτσα εξαώροφης πολυκατοικίας.
Οι δύο 17χρονες είχαν βουτήξει στο κενό από την ταράτσα εξαώροφης πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη την Τρίτη (12/5)
Η μαθήτρια εξέπνευσε χθες(14/5), ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ.
Η ανακοίνωση του ΚΑΤ
«Σήμερα 14/05/2026 και ώρα 19:54 έχασε τη μάχη με τη ζωή η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Νοσοκομείου μας από 12/05/2026. Το Νοσοκομείο ΚΑΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της».
Υπενθυμίζεται πως οι δύο 17χρονες είχαν βουτήξει στο κενό από την ταράτσα εξαώροφης πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη την Τρίτη (12/5). Η μία μαθήτρια σκοτώθηκε επί τόπου και η δεύτερη έδινε μάχη στη ΜΕΘ, όπου και δυστυχώς, κατέληξε.
Η επιθυμία των γονιών της 17χρονης Μελίνας
Οι γονείς της 17χρονης, που έφυγε από τη ζωή λίγα λεπτά μετά την τραγωδία στις 12 Μαΐου, εξέφρασαν την επιθυμία αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της κόρης τους μέσω δωρεάς προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ώστε, “η μνήμη της Μελίνας θα συνεχίσει να φωτίζει τις ζωές των παιδιών που χρειάζονται φροντίδα, προστασία και ελπίδα”, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Το χρονικό της τραγωδίας
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Μαΐου όταν δύο ανήλικες φίλες, βούτηξαν στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ηλιούπολη.
Όπως έγινε γνωστό, ένα από τα κορίτσια έμενε στην πολυκατοικία. Κάποια στιγμή ανέβηκαν μαζί στην ταράτσα από όπου πήδηξαν στο κενό.
Η πόρτα της ταράτσας βρέθηκε κλειδωμένη και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι την κλείδωσαν οι δυο 17χρονες πριν πραγματοποιήσουν την τραγική πράξη τους.
Οι δύο 17χρονες έφτασαν στο νοσοκομείο περίπου στις 12:30 το μεσημέρι και οι γιατροί ξεκίνησαν αμέσως υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τις κρατήσουν στη ζωή. Η μία από τις ανήλικες μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ και η δεύτερη βρισκόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, οι ανήλικες εισήχθησαν στην αίθουσα αναζωογόνησης, όπου και υπεβλήθησαν σε εντατικές ενέργειες αναζωογόνησης και απεικονιστικών εξετάσεων.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών που διήρκεσαν πάνω από μία ώρα, η μία 17χρονη, η οποία διακομίστηκε σε ανακοπή, δεν κατάφερε να επανέλθει και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η έτερη 17χρονη μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση από τις 12 Μαΐου 2026 και κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης (14/05).
- Το Τέξας εκτέλεσε άνδρα για φόνο που διαπράχθηκε το 2004, στην 600ή εκτέλεση που πραγματοποιεί η πολιτεία
- Η Τζίλιαν Άντερσον έπαθε κρίση πανικού βλέποντας μια σκηνή από ταινία της
- Βρετανία: Θα φύγει ο Στάρμερ; Κι αν ναι, πώς; Τα τέσσερα σενάρια της μάχης για το Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/5): Πού δείτε το Παναθηναϊκός-Μύκονος και το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αττική Οδό
- Κέρκυρα: Νέα απάτη – Πήραν από 79χρονο 200.000 ευρώ προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ
- Νέα σενάρια για το μέλλον του Αταμάν: «Μετρημένες οι μέρες του στην Αθήνα»
- Μαργαρίτα: Στο νοσοκομείο η βασίλισσα της Δανίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442