Η Σάρον Στόουν δεν φοβάται να φωτογραφηθεί χωρίς ρετούς και να αποκαλύψει την πραγματική εικόνα του σώματος της.
Σάρον Στόουν: Με μπικίνι καλωσορίζει το καλοκαίρι
Η 68χρονη ηθοποιός μοιράστηκε την Παρασκευή 1η Μαΐου με τους ακολούθους της στο Instagram ένα στιγμιότυπο στο οποίο εμφανίζεται να πολύχρωμο μπικίνι σε πισίνα, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Καλοκαίρι προ των πυλών! Καλή Παρασκευή αγαπημένοι μου».
Παράλληλα έχει καλύψει τα μάτια της με πράσινα φύλλα ενώ δεν λείπει το λαμπερό χαμόγελο της.
Η ανάρτηση συγκέντρωσε αμέσως τα θετικά σχόλια των φίλων και συναδέλφων της ηθοποιού, ανάμεσα τους η Σοφία Βεργκάρα, η Σέλμα Μπλερ και η Λέσλι Μαν να εκφράζουν την υποστήριξή τους.
Η Σάρον Στόουν μαζί με την υποκρτική συνδυάζει τη ζωγραφική: «Μερικές φορές απλώς πρέπει να πηγαίνω από την πισίνα στη ζωγραφική», είχε γράψει, αποκαλύπτοντας μια πιο καλλιτεχνική πλευρά της καθημερινότητάς της.
Η ηθοποιός ζωγράφιζε σε όλη της τη ζωή. Ως παιδί, παρατήρησε τη θεία της Vonne, η οποία ήταν σπουδαία ζωγράφος και δημιουργούσε τοιχογραφίες στους τοίχους του σπιτιού όπου έμενε ως παιδί.
Η Σάρον Στόουν σπούδασε ζωγραφική στο πανεπιστήμιο και κατά τη διάρκεια της πανδημίας η καλλιτεχνική της δημιουργία έγινε η κύρια δραστηριότητά της και την οδήγησε στο άνοιγμα νέων καλλιτεχνικών καναλιών, μεταφέροντας τα δια βίου δημιουργικά της ένστικτα στον καμβά. Από τότε ζωγραφίζει καθημερινά, από 4 έως 17 ώρες την ημέρα.
Τον Απρίλιο επέστρεψε τηλεοπτικά με τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο της σειράς Euphoria, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική της παρουσία στον χώρο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.