Σάρον Στόουν: Φωτογραφίζεται ανέμελη με μαγιό και χωρίς φίλτρα στα 68 της
Η Σάρον Στόουν υποδέχεται το καλοκαίρι από την πισίνα του σπιτιού της.
Η Σάρον Στόουν δεν φοβάται να φωτογραφηθεί χωρίς ρετούς και να αποκαλύψει την πραγματική εικόνα του σώματος της.
Σάρον Στόουν: Με μπικίνι καλωσορίζει το καλοκαίρι
Η 68χρονη ηθοποιός μοιράστηκε την Παρασκευή 1η Μαΐου με τους ακολούθους της στο Instagram ένα στιγμιότυπο στο οποίο εμφανίζεται να πολύχρωμο μπικίνι σε πισίνα, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Καλοκαίρι προ των πυλών! Καλή Παρασκευή αγαπημένοι μου».
Παράλληλα έχει καλύψει τα μάτια της με πράσινα φύλλα ενώ δεν λείπει το λαμπερό χαμόγελο της.
Η ανάρτηση συγκέντρωσε αμέσως τα θετικά σχόλια των φίλων και συναδέλφων της ηθοποιού, ανάμεσα τους η Σοφία Βεργκάρα, η Σέλμα Μπλερ και η Λέσλι Μαν να εκφράζουν την υποστήριξή τους.
View this post on Instagram
Η αγάπη της για τη ζωγραφική
Η Σάρον Στόουν μαζί με την υποκρτική συνδυάζει τη ζωγραφική: «Μερικές φορές απλώς πρέπει να πηγαίνω από την πισίνα στη ζωγραφική», είχε γράψει, αποκαλύπτοντας μια πιο καλλιτεχνική πλευρά της καθημερινότητάς της.
Η ηθοποιός ζωγράφιζε σε όλη της τη ζωή. Ως παιδί, παρατήρησε τη θεία της Vonne, η οποία ήταν σπουδαία ζωγράφος και δημιουργούσε τοιχογραφίες στους τοίχους του σπιτιού όπου έμενε ως παιδί.
Η Σάρον Στόουν σπούδασε ζωγραφική στο πανεπιστήμιο και κατά τη διάρκεια της πανδημίας η καλλιτεχνική της δημιουργία έγινε η κύρια δραστηριότητά της και την οδήγησε στο άνοιγμα νέων καλλιτεχνικών καναλιών, μεταφέροντας τα δια βίου δημιουργικά της ένστικτα στον καμβά. Από τότε ζωγραφίζει καθημερινά, από 4 έως 17 ώρες την ημέρα.
Τον Απρίλιο επέστρεψε τηλεοπτικά με τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο της σειράς Euphoria, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική της παρουσία στον χώρο.
- ΠΑΣΟΚ: Πώς διαβάζουν την «επιστροφή» Τσίπρα – Η ενόχληση για τις δημοσκοπήσεις και η «μάχη» για την κεντροαριστερά
- Συνταγή: Αυγά scrambled με προζυμένιο ψωμί και αβοκάντο
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν την Παρασκευή οι εξετάσεις
- Η outdoor yoga αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σώμα
- Καιρός: Άσταστος με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Η επιδότηση στο ντίζελ μένει, το fuel pass φεύγει
- Έλλειμμα εμπιστοσύνης για τα Κέντρα Υγείας
- Τι συμβαίνει, τελικά, πίσω από τους τοίχους των φυλακών;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 28.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jonatas-tinoco-2777521-4318981-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442