Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ηρακλή (8/3, 16:00) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL και ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες.
Οι Κένεθ Φαρίντ και Τσέντι Οσμάν έμειναν εκτός της εξάδας ξένων ενώ εκτός αποστολής θα βρίσκεται και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.
Παράλληλα, εκτός παραμένει και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, καθώς αντιμετωπίζει φλεγμονή στον άκρο πόδα του δεξιού ποδιού και είναι εδώ και μέρες στα πιτς.
Το αρνητικό σερί που έχει ο Παναθηναϊκός
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη Euroleague, ενώ έχει δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, αφού έχασε και από την Παρί.
Η αγωνία που υπάρχει ενόψει «διαβολοβδομάδας» είναι για τον Σλούκα, ο οποίος προφυλάσσεται και θα εξεταστεί η συμμετοχή του τις επόμενες μέρες.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ο Τσάβι υποστήριξε πως ο Λαπόρτα δεν επέτρεψε την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο των Καταλανών να περνά στην αντεπίθεση αφήνοντας αιχμές για την προπονητική αξία του πρώτου.
LIVE: Παναιτωλικός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.