Οι Σίξερς πέτυχαν 80 πόντους (!) στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησαν των Ράπτορς με 115-102, μέσα στον Καναδά.
Ο Ταϊρίς Μάξι ήταν ο πρώτος σκόρερ για την «Philly» έχοντας στο σύνολο 33 πόντους με 4/7 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 7/7 βολές, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ο Τζοέλ Εμπίντ μέτρησε άλλους 27 πόντους με 8/11 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 8/8 βολές, 8 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες ενώ από 15 πόντους πρόσθεσαν οι Πολ Τζορτζ και Βι Τζέι Έντζκομπ.
Οι Σίξερς ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 22-16, με την 12η εκτός έδρας νίκη τους, με τους Ράπτορς να έχουν 24-17, έχοντας 13-9 μέσα στην έδρα τους.
Ο Ιμάνουελ Κουίκλι σημείωσε 18 πόντους αλλά με 2/10 τρίποντα, με τους Μπράντον Ίνγκραμ και Σκότι Μπαρνς να τον ακολουθούν στο σκοράρισμα για το Τορόντο έχοντας από 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.
Τα μέτρα ασφαλείας στο επικείμενο Μουντιάλ της Βορείου Αμερικής θα είναι ισχυρότερα από κάθε άλλη διοργάνωση, με τις αρχές του Μοντερέι να έχουν στη διάθεσή τους μέχρι και «ρομπότ σκύλους».