Με βασικό πρωταγωνιστή τον Τζόελ Εμπίντ που σκόραρε 27 πόντους με 4/5 τρίποντα και 9 ριμπάουντ, οι Σίξερς επικράτησαν 118-114 των Σέλτικς στο «TD Garden», σημειώνοντας ένα τεράστιο αποτέλεσμα.
Ο Ταϊρίς Μάξεϊ έκανε double-double με 33 πόντους και 12 ασίστ, έχοντας 13 πόντους στην 4η περίοδο, με τον Κάλεμπ Μάρτιν να τελειώνει το ματς με 23 πόντους (7/9 τρίποντα).
Aπό την άλλη πλευρά ο Τζέισον Τέιτουμ έκανε double-double με 32 πόντους με 15 ριμπάουντ για τη Βοστώνη, ο Τζέιλεν Μπράουν σκόραρε 23 και ο Ντέρικ Γουάιτ είχε 21 πόντους.
Η Βοστώνη υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της για πρώτη φορά τη σεζόν. O Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος έχει παίξει μόνο σε 9 ματς τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμών, δεν επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο και η ενημέρωση από τους «πράσινους» ανέφερε πως πρόκειται για νέο τραυματισμό στον αστράγαλο.
Η αγγλική ομάδα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν και οι παίκτες της το… γλέντησαν σε ελληνικό club του Μάντσεστερ, σπάζοντας πιάτα
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τα τέσσερα σημαντικά λάθη του Λανουά, καθώς οι ξένοι διαιτητές που έφερε είχαν φάλτσα, ενώ κάποιες επιλογές του συζητήθηκαν πριν καν σφυρίξουν