Το «καλά πήγε αυτό» του Κινήματος Δημοκρατίας στην «Ομάδα Αλήθειας» και η… αφιέρωση
Η διαβόητη «Ομάδα Αλήθειας», προπαγανδιστικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρό της τον Στέφανο Κασσελάκη και το Κίνημα Δημοκρατίας με το περιπαικτικό σχόλιο «εδώ κάτι δεν πήγε και πολύ καλά» και τα γνωστά «κόψε, ράψε» στα βίντεο της. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει με το εξίσου περιπαικτικό «καλά πήγε αυτό» και μια… αφιέρωση.
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο δικαστήριο ο «Φραπές» – Αναβλήθηκε η δίκη για τον Οκτώβριο
-
Εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο δεύτερος φίλος του Κλεομένη που ήταν παρών στη δολοφονία του
-
Εννέα πρόσωπα στέλνει στο εδώλιο η πρώτη απόφαση για τις υποκλοπές
-
Την ενοχή του πρώην «Σπαρτιάτη» Φλώρου ζητά ο εισαγγελέας για βιαιοπραγία σε βάρος βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
Σε οργασμό… δημιουργικότητας και τις γιορτές βρίσκεται η «Ομάδα Αλήθειας» κόβοντας και ράβοντας κατά το δοκούν για να σπιλώσει τους πολιτικούς αντιπάλους της Νέας Δημοκρατίας.
«Καλά πήγε αυτό»
Αυτή τη φορά καταπιάνεται με τον Στέφανο Κασσελάκη και το Κίνημα Δημοκρατίας ενόψει και του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος στις 7 και 8 Φεβρουαρίου και την ανάρτηση που είχε κάνει ο πρόεδρος του Κινήματος.
Εξυπνακισμοί…
Με τους γνωστούς εξυπνακισμούς ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει «εδώ κάτι δεν πήγε και πολύ καλά».
Η απάντηση όμως από το Κίνημα Δημοκρατίας δεν άργησε να έρθει με το «καλά πήγε αυτό» και μια αναδημοσίευση – αφιέρωση.
Το Κίνημα Δημοκρατίας συνοδεύει την απάντησή του με το δημοσίευμα της 13ης Ιουλίου στο in: «Κίνημα Δημοκρατίας: Η έρευνα της οικονομικής εισαγγελίας για τη V+O και το «δεν σιωπήσαμε» του Στέφανου Κασσελάκη» που ανέδειξε πως στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Εισαγγελίας – σύμφωνα με δημοσίευμα του Κυριακάτικου Βήματος – βρίσκεται η χρημοτοδότηση του προπαγανδιστικού βραχίονα της Νέας Δημοκρατίας, της λεγόμενης «Ομάδας Αλήθειας».
Ακολουθεί η απάντηση του Κινήματος Δημοκρατίας στην ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας»:
«Καλά πήγε αυτό».
Ναι.
Για τους κρατικοδίαιτους.
Για τις τριγωνικές συναλλαγές.
Για όσους νόμιζαν ότι όλα θα μένουν για πάντα στο σκοτάδι.
Απολαύστε τις γιορτές, τα κάλαντα.
Γιατί του χρόνου, τα κάλαντα μάλλον θα σας τα πει ο εισαγγελέας».
- Το «Markos by Night» σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης με την παράσταση «Πράκτωρ 00Λεφτά»
- Πώς ένας αρχαίος λαός σφυρηλάτησε ένα πεσμένο αστέρι σε όπλο
- Σίγουρος ο Αντσελότι: «Η Ιταλία θα είναι στο Μουντιάλ»
- «Μια νύχτα μόνο» στο MEGA – Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
- Μανώλης Γλέζος: Ένα μικρό σημάδι για μια μεγάλη πράξη
- Συνέχιση της έρευνας και μη αρχειοθέτηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για το πόθεν έσχες ζητεί ο εισαγγελέας
- «Πόλεμος» όπως «Βόλντεμορτ»; Ο Τζον Όλιβερ τρολάρει τον Τραμπ
- Νέες απειλές Τραμπ για πετρελαιοπηγές και νησί Χαργκ: Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα τα ανατινάξουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442