Μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής της Super League, μπορείτε να δείτε όλα τα γκολ, καθώς επίσης και τις καλύτερες φάσεις από τις επτά αναμετρήσεις.
Το Σάββατο (8/11) είχαμε ένα και μοναδικό παιχνίδι, αυτό του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό να «ξεκολλάει» από τις χαμηλές θέσεις μετά το 3-0 επί της ΑΕΛ.
Την Κυριακή (9/11) πραγματοποιήθηκαν οι υπόλοιπες έξι αναμετρήσεις, με παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Άρη να πραγματοποιούνται πρώτα χρονικά.
Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Νεάπολη επικρατώντας με 3-1 της Κηφισιάς και ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.
Την ίδια ώρα ο Άρης των δέκα παικτών από το 25′, έμενε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Βικελίδης.
Λίγες ώρες αργότερα ο Λεβαδειακός συνέχιζε την εξαιρετική του πορεία, καθώς «σκόρπισε» με 5-2 τον Πανσερραϊκό.
Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ πέρασε από το Παγκρήτιο στάδιο επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0.
Εξάλλου, πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Βόλος ΝΠΣ με 1-0 μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.
Στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, νικώντας στον στην Λεωφόρο με 2-1.
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Super League
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.