Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 5-0 του Βόλου κι έκανε το 2Χ2 στα παιχνίδια του στο Κύπελλο Betsson, ενώ και ο ΠΑΟΚ σημείωσε εύκολη νίκη επικρατώντας της Λάρισας με 4-1.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας του Ατρόμητου με 2-1 και η ΑΕΚ τα βρήκε πολύ σκούρα στο εκτός έδρας ματς με την Ηλιούπολη, επικρατώντας τελικά 1-0 με γκολ στο 96′.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά