Ισπανία: Ανατροπή με τον θάνατο του ιδρυτή της Mango – Έρευνα για ανθρωποκτονία με ύποπτο τον γιο του
Ερευνάται για ανθρωποκτονία του πατέρα του ο γιος του ιδρυτή της Mango. Ο θάνατος είχε θεωρηθεί δυστύχημα
Η ισπανική αστυνομία ερευνά τον ξαφνικό θάνατο του ιδρυτή της αυτοκρατορίας ενδυμάτων Mango, Ισακ Αντιτς ως πιθανή ανθρωποκτονία.
Αρχικά ο θάνατος του Ισακ Αντιτς, αποδόθηκε σε ατύχημα. Τώρα όμως οι υποψίες πέφτουν στον γιο του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.
#ULTIMAHORA | Los Mossos investigan como posible homicidio la muerte de Isak Andic, fundador de Mango, presuntamente a manos de su hijo. El empresario deja una herencia de 8.000 millones de euros.
🔴 #EnBocaDeTodos17O en @cuatro con @Nacho_Abad ➡ https://t.co/YxZKMJVWfz pic.twitter.com/4933RbKHd4
— En boca de todos (@EnBocaDe_Todos) October 17, 2025
Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Ισακ Αντιτς, 71 ετών, έχασε τη ζωή του τον Δεκέμβριο 2024 λόγω πτώσης από 150 μέτρα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας με την οικογένειά του στην Καταλονία.
Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, η αστυνομία πλέον υποπτεύεται ανθρωποκτονία και επικεντρώνεται στον ενδεχόμενο ρόλο του γιου του Τζόναθαν Αντιτς.
#ULTIMAHORA | Los Mossos investigan como posible homicidio la muerte de Isak Andic, fundador de Mango, presuntamente a manos de su hijo. El empresario deja una herencia de 8.000 millones de euros.
🔴 #EnBocaDeTodos17O en @cuatro con @Nacho_Abad ➡ https://t.co/YxZKMJVWfz pic.twitter.com/4933RbKHd4
— En boca de todos (@EnBocaDe_Todos) October 17, 2025
Ο Τζόναθαν ήταν μόνος με τον πατέρα του τη στιγμή του ατυχήματος και η μαρτυρία του δεν έπεισε, αντίθετα τροφοδότησε τις υποψίες, σύμφωνα με την El Pais.
Ο μάρτυρας έπεσε σε αντιφάσεις, άφησε θολές περιοχές και περιέγραψε γεγονότα που δεν ταιριάζουν με τις διαπιστώσεις της καταλανικής αστυνομίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Και αυτό, σε συνδυασμό με τη μαρτυρία της Εστεφάνια Κνουθ, επαγγελματία γκόλφερ και σύντροφο του Ισακ Αντιτς, η οποία δήλωσε ότι «οι σχέσεις ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο ήταν κακές».
Σύμφωνα με τη εφημερίδα La Vanguardia, που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές της έρευνας, ο Τζόναθαν Αντιτς μετατράπηκε κατά την εξέλιξη της έρευνας από μάρτυρα σε ύποπτο τον Σεπτέμβριο και η αστυνομία ερευνά το περιεχόμενο του κινητού του τηλεφώνου.
Η οικογένεια ανακοίνωσε μέσω εκπροσώπου ότι «πιστεύει στη γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας και στην απόδειξη της αθωότητας του Τζόναθαν Αντιτς».
Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη, ο Ισακ Αντιτς εγκαταστάθηκε στην ηλικία των 14 ετών στη Βαρκελώνη. Ιδρυσε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους πρετ-α-πορτέ με 2.800 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο θάνατός του συγκλόνισε τον επιχειρηματικό κόσμο.
- Αρχεία Έπσταϊν: Παραιτήθηκε και από μέλος των Εργατικών ο Βρετανός πρώην υπουργός Μάντελσον
- Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στις ΗΠΑ: «Αν ο Αντετοκούνμπο φύγει με ανταλλαγή τώρα, θα πάει στους Γουόριορς»
- Μητσοτάκης: Το Σύνταγμα του ’75 ανήκει στον 20ο αιώνα – Στο στόχαστρο η μονιμότητα στο δημόσιο και τα ΑΕΙ – Τι είπε για το άρθρο 86
- Δολοφονία Πρέτι: Έγιναν γνωστά τα ονόματα των πρακτόρων που τον δολοφόνησαν
- Μεγάλη κατολίσθηση στην Ιόνια οδό – Έκλεισε και στα δύο ρεύματα [Βίντεο]
- Μποξέρ στις ΗΠΑ έχασε το… περουκίνι του μέσα στο ρινγκ και έγινε viral! (vid)
- Λόρα: Missing alert και στη Γερμανία με τη φωτογραφία της – Είχε φωτογραφίσει το διαβατήριο της μητέρας της
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έγραψε ιστορία στα Grammy και έγινε μέλος του κλειστού κλαμπ EGOT
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)


































![Μεγάλη κατολίσθηση στην Ιόνια οδό – Έκλεισε και στα δύο ρεύματα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Capture-16-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442