Κρήτη: Εντοπισμός 66 μεταναστών και μεταφορά τους στον χώρο προσωρινής παραμονής στο Ηράκλειο
Δεκάδες μετανάστες εντοπίστηκαν σε περιοχές της Κρήτης και αναμένεται να μεταφερθούν στον χώρο προσωρινής παραμονής στο Ηράκλειο.
Συνολικά 66 μετανάστες που εντοπίστηκαν στη διάρκεια δυο διαφορετικών επιχειρήσεων του Λιμενικού στην Κρήτη αναμένεται να μεταφερθούν στον χώρο προσωρινής παραμονής στο Ηράκλειο (φωτογραφία αρχείου του Στέλιου Μίσινα/Eurokinissi, επάνω).
Οι μετανάστες εντοπίστηκαν στη διάρκεια δυο διαφορετικών επιχειρήσεων του Λιμενικού
Στην πρώτη επιχείρηση, ναυαγοσωστικό του Λιμενικού Σώματος εντόπισε χθες Πέμπτη σε θαλάσσια περιοχή 38,5 ναυτικά μίλια νότια του νομού Ηρακλείου 32 μετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν σε λέμβο.
Αφού περισυνελέγησαν, μεταφέρθηκαν στους Καλούς Λιμένες του Δήμου Φαιστού.
Σε βραχώδη περιοχή
Σε δεύτερη επιχείρηση που έλαβε χώρα νωρίτερα χθες, 34 ακόμη άτομα βρέθηκαν να έχουν αποβιβαστεί σε βραχώδη περιοχή δυτικά των Καλών Λιμένων.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ουκρανία: Νέα έκκληση Ζελένσκι στους συμμάχους για συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας
- Σκόπια: Μεγάλη διαδήλωση εν όψει της δίκης για τη θανατηφόρα πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στην Κότσανη
- Μουζακίτης: «Μας κράτησε η δύναμη που έχουμε σαν ομάδα – Μου έλειψε ο Κωστούλας» (vid)
- Καναδάς: Τύπος κλέβει λεωφορείο, σταματά στις στάσεις, η αστυνομία του δίνει συγχαρητήρια
- Ρέτσος: «Νομίζω ότι αδικήσαμε του εαυτούς μας σε αυτή την προκριματική διαδικασία» (vid)
- Μεξικό: Επεισόδια μπροστά από το προεδρικό μέγαρο σε διαδήλωση εναντίον των καρτέλ [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 16.11.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/11/jonathan-borba-_fNHmp5q3lA-unsplash-315x220.jpg)






































![Μεξικό: Επεισόδια μπροστά από το προεδρικό μέγαρο σε διαδήλωση εναντίον των καρτέλ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/11/mexico-213-315x220.jpg)



















![Γάζα: Αυτό είναι το αμερικάνικο σχέδιο διχοτόμησής της σε «πράσινη» και «κόκκινη ζώνη» [Χάρτης]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/11/2025-11-11T121255Z_1719846202_RC22NHAJPKYJ_RTRMADP_5_ISRAEL-PALESTINIANS-GAZA-ELECTRICITY-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442