Εκανε ηχηρά φάλτσα η διαιτησία στο Περιστέρι, όπου διεξήχθη ο αγώνας Κηφισιά-ΑΕΚ 2-3 για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.
Εκαναν πράματα και θάματα ο διαιτητής Βεργέτης (Αρκαδίας), ο VAR Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), μέχρι και ο βοηθός Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας). Ο ένας ήταν χειρότερος από τον άλλον καθώς με τα λάθη τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα για να νικήσει η ΑΕΚ.
Ιδού το τριπλό «χειρουργείο»:
1) Στο 45+6’ έπρεπε να αποβληθεί ο Πιερό με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς με τις τάπες βρήκε στα πλευρά τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς Ξενόπουλο, ο οποίος σήκωνε τη φανέλα και έδειχνε στον Βεργέτη τη ζημιά που του έκανε ο αντίπαλός του. Για αυτή τη φάση ο ρέφερι υπέδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη. Κι όμως, ο Σιδηρόπουλος δεν έκανε παρέμβαση, δεν κάλεσε τον Βεργέτη να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Πιερό. Αν και ο Λανουά σε παρόμοια περίπτωση την 2η αγωνιστική, στον αγώνα Λεβαδειακός-Κηφισιά, είχε πει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να βγαίνει η κόκκινη κάρτα.
2) Στο 68’ κακώς ακυρώθηκε γκολ της Κηφισιάς για χέρι του Σόουζα. Εκανε μεγάλο και σημαντικό λάθος ο βοηθός Κωνσταντίνου. Επίσης, ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να καλέσει τον Βεργέτη για να αλλάξει η απόφαση, καθώς το γκολ έπρεπε να μετρήσει, επειδή ο Πορτογάλος μπορεί να κάνει κίνηση όμως δεν βρήκε τη μπάλα.
3) Σα να μην έφταναν όλα αυτά, είχαμε και το πέναλτι-φάντασμα του Βεργέτη υπέρ της ΑΕΚ στο 89’, σε βουτιά του Γιόβιτς. Όμως, δεν κανένα ριπλέι δεν φάνηκε ότι ο Σιμόν βρήκε τον αντίπαλό του. Γιατί ο VAR Σιδηρόπουλος δεν έκανε παρέμβαση σε μια ακόμη «χειρουργική» απόφαση του Βεργέτη; Με αυτό το πέναλτι η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 3-2. Απίστευτα κι όμως αληθινά όσα έγιναν στο ματς Κηφισιά-ΑΕΚ 2-3. Μεγάλες προκλήσεις από τη διαιτησία.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.