Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε δηλώσεις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Γκόου Αχέντ Ίγκλς με 2-1 και υπογράμμισε ότι υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης και το σκορ για εκείνον είναι πλασματικό αφού η ομάδα του είχε ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι.
Ο αρχηγός του Τριφυλλιού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι πράσινοι πλέον πρέπει να κοιτάξουν τα λάθη τους, καθώς το σημερινό αποτέλεσμα αφορά όλη την ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Μπακασέτας
«Πλασματικό το σκορ όσο δεν πάει. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν έπρεπε να δεχθούμε τόσο εύκολα δύο γκολ. Αφορά όλη την ομάδα το σημερινό αποτέλεσμα, δεν είναι ατομικό. Νομίζω δεν έχουμε να πούμε πάρα πολλά.
Ήταν σε κόντρα επίθεση και δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις, ήταν πανομοιότυπα τα γκολ που δεχθήκαμε. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Τώρα θα πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος, γιατί ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε εκεί».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του
LIVE: Μπράγκα – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Μπέτις για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.