Μακρόν: Η Μπριζίτ το ξανάκανε – Απομακρύνθηκε όταν της έδωσε το χέρι του
Το περιστατικό έρχεται μετά το «άκυρο» που έριξε η Μπριζίτ στον Μακρόν, όταν εκείνος της πρόσφερε το χέρι του κατά την αποβίβασή τους από το αεροπλάνο
Το μετέωρο… χέρι του Εμανουέλ Μακρόν. Ο Γάλλος πρόεδρος είχε ακόμη μία άβολη στιγμή με τη σύζυγό του κατά την επίσκεψή τους στη Βρετανία.
Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, φαίνεται η Μπριζίτ Μακρόν να απομακρύνεται όταν ο Εμανουέλ της προσφέρει το χέρι του, την ώρα που συνοδεύουν τον βασιλιά Κάρολο, τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ.
Ο Μακρόν την ακουμπά απαλά στην πλάτη και προσπαθεί να της πιάσει το χέρι, ωστόσο εκείνη τον αγνοεί επιδεικτικά και μάλιστα ανοίγει το βήμα της για να απομακρυνθεί.
Macron intenta, pero Brigitte le rechaza: nuevo gesto de tensión
El presidente de Francia, Emmanuel Macron, fue rechazado nuevamente por la primera dama, Brigitte, durante un acto público en Reino Unido, donde la pareja acompañaba a la familia real británica. pic.twitter.com/kImwwflJkZ
— Sepa Más (@Sepa_mass) July 12, 2025
Η αμήχανη στιγμή κατά την αποβίβαση
Το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά από ένα ακόμη «άκυρο», όταν εκείνη προτίμησε να κρατηθεί από το κιγκλίδωμα αντί να δεχτεί το χέρι του κατά την αποβίβασή τους από το αεροπλάνο.
Καθώς ο Μακρόν αποβιβαζόταν πρώτος από το αεροσκάφος, γύρισε και προσέφερε το χέρι του στην Μπριζίτ, η οποία όμως, προτίμησε να κρατηθεί από το κιγκλίδωμα, αφήνοντάς τον να αποσύρει αμήχανα το χέρι του πριν χαιρετήσει την Κέιτ με φιλί στον αέρα.
Macron arrived in the UK, a country he hadn’t visited since 2008.
The visit began with a touch of family drama: Brigitte refused to take his hand and confidently descended the plane steps on her own — like a man.
Well, at least she didn’t hit him this time like in Vietnam.
– SK pic.twitter.com/CBjMZ8Ac0D— Zlatti71 (@Zlatti_71) July 8, 2025
Λίγο αργότερα, το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να αναχωρήσει από τη βάση, ωστόσο το κλίμα φαινόταν ψυχρό: η Πρώτη Κυρία κοιτούσε το κινητό της, αποφεύγοντας κάθε επαφή.
Η σκηνή δεν πέρασε απαρατήρητη από τα βρετανικά Μέσα. Η Daily Mail χαρακτήρισε το περιστατικό «ταπεινωτική στιγμή», ενισχύοντας τις φήμες περί έντασης στη σχέση τους, φήμες που είχαν φουντώσει ξανά τον Μάιο, όταν κάμερα κατέγραψε τη Μπριζίτ να σπρώχνει το πρόσωπο του Μακρόν με τα δύο χέρια λίγο πριν κατεβούν από αεροπλάνο στο Βιετνάμ. Τότε, ο πρόεδρος είχε αποδώσει το στιγμιότυπο σε «παιχνίδι», αλλά το συμβάν είχε προκαλέσει αντιδράσεις, με τη Le Parisien να διερωτάται: «Σφαλιάρα ή καβγαδάκι;».
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη ώρα – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος
- Αντιπολιτευτικά πυρά για ακρίβεια και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Είμαστε στον βυθό της αγοραστικής δύναμης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442