Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι δεν ήθελε απλώς να νικήσει, αλλά να διαλύσει τους αντιπάλους του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τεντόγλου:
«Κοιτάξτε, αυτές οι συνθήκες εδώ φαίνονται πολύ δύσκολες, γιατί είχε 38 βαθμούς και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση ενέργειας αφού μπορείς να σβήσεις πόλυ γρήγορα, αλλά είναι οι καλύτερες συνθήκες αν θες να κάνεις επίδοση. Μπορεί να είναι λίγο αφόρητες οι συνθήκες, αλλά είναι για καλύτερα. Μπορούσα να κάνω πολύ παραπάνω, έχασα ανάσες.
Προσπάθησα και μετά το 8.46 να κάνω κάτι καλύτερο, αλλά δεν πειράζει, ήταν αρκετά καλά. Η τέταρτη προσπάθεια ήταν 8.44 αλλά δεν έκανα καλή προσγείωση, το έχασα εκεί.
Ήθελα να μπω σήμερα να τους διαλύσω, για να δείξω μια καλή εικόνα για την ομάδα, δεν ήθελα απλά να κερδίσω, να ξέρετε, ήθελα να τους ρίξω αυτό που τους έριξα: 40 πόντους. Θα κάνω την επόμενη εβδομάδα έναν αγώνα στην Αθήνα, μετά έχω ένα Diamond League και μετά έχω τα πανελλήνια βαλκανικά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο βαλκανικό θα είμαι σούπερ, που είναι και στη χώρα μας. Εκεί μπορεί να γίνει πανελλήνιο ρεκόρ. Σήμερα δεν μπορούσα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ, μπορούσα να κάνω 50 και κάτι (σ.σ. πάνω από 8.50μ.).»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.