Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι δεν ήθελε απλώς να νικήσει, αλλά να διαλύσει τους αντιπάλους του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τεντόγλου:
«Κοιτάξτε, αυτές οι συνθήκες εδώ φαίνονται πολύ δύσκολες, γιατί είχε 38 βαθμούς και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση ενέργειας αφού μπορείς να σβήσεις πόλυ γρήγορα, αλλά είναι οι καλύτερες συνθήκες αν θες να κάνεις επίδοση. Μπορεί να είναι λίγο αφόρητες οι συνθήκες, αλλά είναι για καλύτερα. Μπορούσα να κάνω πολύ παραπάνω, έχασα ανάσες.
Προσπάθησα και μετά το 8.46 να κάνω κάτι καλύτερο, αλλά δεν πειράζει, ήταν αρκετά καλά. Η τέταρτη προσπάθεια ήταν 8.44 αλλά δεν έκανα καλή προσγείωση, το έχασα εκεί.
Ήθελα να μπω σήμερα να τους διαλύσω, για να δείξω μια καλή εικόνα για την ομάδα, δεν ήθελα απλά να κερδίσω, να ξέρετε, ήθελα να τους ρίξω αυτό που τους έριξα: 40 πόντους. Θα κάνω την επόμενη εβδομάδα έναν αγώνα στην Αθήνα, μετά έχω ένα Diamond League και μετά έχω τα πανελλήνια βαλκανικά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο βαλκανικό θα είμαι σούπερ, που είναι και στη χώρα μας. Εκεί μπορεί να γίνει πανελλήνιο ρεκόρ. Σήμερα δεν μπορούσα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ, μπορούσα να κάνω 50 και κάτι (σ.σ. πάνω από 8.50μ.).»
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι αρμόδιοι της Ισπανικής διαιτησίας εξέτασαν 51 φάσεις και παραδέχθηκαν επίσημα 10 διαιτητικά λάθη. Οι Αθλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο στις πιο αδικημένες. Από ένα λάθος κατά Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη Betsson, καθώς επικράτησε με 82-76 στα Λιόσια και παραμένει στην τέταρτη θέση της Stoiximan GBL – Σπουδαία επικράτηση για τη Μύκονο στη Ρόδο, 97-83 τον Κολοσσό
Μπορεί η ΕΠΟ να φρέναρε την ανάρτηση του βίντεο της τηλεκριτικής του Λανουά στο Youtube, όμως δεν καταργείται καθώς οι διαιτητές θα μαθαίνουν τις απόψεις του στις εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις