Ο Χρήστος Τζόλης είναι στα ραντάρ της Αταλάντα, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Ιταλία.
Ο 23χρονος διεθνής φορ δημιούργησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην Μπριζ και ως εκ τούτου, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «μπεργκαμάσκι».
Σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Αντεμόλα Λούκμαν, ο Τζόλης είναι ένας ιδανικός αντικαταστάτης, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του εξωτερικού.
Ο ποδοσφαιριστής, «έκλεψε τις εντυπώσεις» με την παρουσία του στο Βέλγιο, καθώς «έκλεισε» την χρονιά με 16 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι για να προχωρήσει το deal, η Μπριζ κοστολογεί την μεταγραφή στα 28 με 30 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βέλγοι θα εξετάσουν και το σενάριο πρότασης 25 εκατομμυρίων ευρώ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.