Ο Χρήστος Τζόλης είναι στα ραντάρ της Αταλάντα, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Ιταλία.
Ο 23χρονος διεθνής φορ δημιούργησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην Μπριζ και ως εκ τούτου, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «μπεργκαμάσκι».
Σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Αντεμόλα Λούκμαν, ο Τζόλης είναι ένας ιδανικός αντικαταστάτης, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του εξωτερικού.
Ο ποδοσφαιριστής, «έκλεψε τις εντυπώσεις» με την παρουσία του στο Βέλγιο, καθώς «έκλεισε» την χρονιά με 16 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι για να προχωρήσει το deal, η Μπριζ κοστολογεί την μεταγραφή στα 28 με 30 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βέλγοι θα εξετάσουν και το σενάριο πρότασης 25 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.