Ο Αζεντίν Ουναΐ βρίσκεται στα ραντάρ της Σεβίλλης του Ματίας Αλμέιδα σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN.
Μετά τον Πινέδα που βρίσκεται στο στόχαστρο του Αργεντινού τεχνικού, τώρα και ο Μαροκινός χαφ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αλμέιδα που θέλει να τον πάρει στους Ανδαλουσιάνους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ουναΐ αποτελεί «πόλο έλξης» για πολλές ομάδες, ενώ στο παρελθόν υπήρχαν ρεπορτάζ που συνέδεαν το όνομά του με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ αλλά και την Φενέρμπαχτσε.
Ο 25χρονος χαφ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Μαρσέιγ και κατάφερε να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις.
Στα 8 εκατομμύρια η τιμή του
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μαρσέιγ, βάσει των όσων αναφέρει το «Africafoot», έχει ορίσει τη τιμή της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στα 8 εκατομμύρια ευρώ.
Έτσι, ως αποτέλεσμα, η «πτώση» στο κόστος της απόκτησης του Ουναΐ μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις κινήσεις των συλλόγων που θέλουν να τον διεκδικήσουν.
Παράλληλα, όπως υποστήριζει το ESPN, ο Παναθηναϊκός είναι επίσης «ζωντανός» στην μάχη της διεκδίκησης του παίκτη καθώς έκανε καλές εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη