Γνωστό έγινε το πλήρες πρόγραμμα του Final 4 του BCL το οποίο θα διεξαχθεί από τις 9 ως τις 11 Μαΐου στη «Sunel Arena». Η ΑΕΚ θα παίξει την Παρασκευή 9 του μηνός στις 21:00 με τη Μάλαγα στον δεύτερο ημιτελικό ενώ αν προκριθεί στον τελικό, αυτός θα γίνει δύο μέρες αργότερα στις 20:00.
Κι εδώ ίσως υπάρξει ένα πρόβλημα για τον κόσμο της Ένωσης καθώς την ίδια ώρα η ποδοσφαιρική ομάδα θα παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Αν προκριθεί βέβαια η ΑΕΚ στον τελικό, αυτό λίγο θα νοιάζει τους «κιτρινόμαυρους» μπροστά στην ευκαιρία να κατακτήσουν έναν τίτλο.
Την Πρωτομαγιά θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του Final-4 του BCL
Όπως έγινε γνωστό σήμερα, τα εισιτήρια θα είναι στη διάθεση του κόσμου από την Πρωτομαγιά, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του BCL.
Η ανακοίνωση του BCL
«Όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια στους καθορισμένους τομείς των ομάδων, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο σύλλογο για να ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητα, καθώς πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πώλησης σε αυτούς τους τομείς θα παρέχονται σε κάθε ομάδα που πληροί τις προϋποθέσεις».
Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ μετά την ήττα από την Εξατσίμπασι, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 19-25, 20-25) του Μίλωνα εκτός έδρας.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.
Οδοστρωτήρας ο Δημήτρης Χατσίδης, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, με δυο ασίστ (η μια στον 38χρονο Τάισον που πανηγύρισε με το (γνωστό) μπαστουνάκι). Ο ΠΑΟΚ καθάρισε από το α’ ημίχρονο