Χωρίς Λεβαντόφσκι στον τελικό του Κυπέλλου και (μάλλον) στον πρώτο ημιτελικό με Ίντερ η Μπαρτσελόνα
Κακά νέα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υπέστη τραυματισμό στον ημιτενοντώδη μυ του αριστερού μηρού.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως o σέντερ φορ της Μπαρτσελόνα θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και κατά πάσα πιθανότητα και τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ στις 30 Απριλίου.
Ο δεύτερος ημιτελικός, στις 7 Μαΐου, είναι στο όριο της επιστροφής του, αλλά ακόμη κι αν προλάβει να είναι στην αποστολή, δύσκολα θα είναι 100% έτοιμος. Με τέτοιον τραυματισμό, η επάνοδος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά για έναν παίκτη που βασίζεται τόσο στην κίνηση χωρίς τη μπάλα και την εκρηκτικότητα στην περιοχή.
Η απουσία του Λεβαντόφσκι αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τα πλάνα του Φλικ ενόψει των κρίσιμων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Ίντερ, καθώς χάνει τον βασικό του σκόρερ σε μια περίοδο που κάθε λεπτομέρεια μετράει.
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»! (vid)
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4 (vid)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleage μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442