Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o

Η στιγμή που λεωφορείο πέφτει στον ποταμό Πάδο της Ιταλίας – Νεκρός ο οδηγός

Τη στιγμή της πτώσης, μέσα στο λεωφορείο ήταν μονάχα οδηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να μεταφέρει μαθητές.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη (26/3) στον ποταμό Πάδο της Ιταλίας. Λεωφορείο έπεσε στα νερά του ποταμού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του.

Στο νέο βίντεο που έχει δημοσιευτεί από το δυστύχημα, βλέπουμε την πτώση καρέ καρέ.

Όπως διακρίνεται, το λεωφορείο κινείται με χαμηλή ταχύτητα προς τα πίσω, ώσπου σπάει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και καταλήγει μέσα στον ποταμό.

Υπενθυμίζεται ότι άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν στο περιστατικό, χωρίς, όμως, να κινδυνεύει η ζωή τους.

Το περιστατικό συνέβη στην καρδιά του Τορίνο, στο ύψος του τμήματος Murazzi. Ο δήμαρχος της πόλης, Στέφανο Λο Ρούσο, βρέθηκε στο σημείο μαζί με τον διοικητή της τοπικής αστυνομίας.

«Έβγαλαν τον οδηγό, ήταν αιμόφυρτος. Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν για περισσότερα από 20 λεπτά, αλλά δεν τα κατάφεραν», ανέφερε στη La Stampa μάρτυρας.

YouTube thumbnail

Το λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από το Μιλάνο ανήκε στην εταιρεία Di Carlo Tours και επρόκειτο να μεταφέρει παιδιά που μετείχαν σε σχολική εκδρομή. Έπεσε στο κενό πριν επιβιβαστούν σε αυτό οι μαθητές.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε την πτώση του λεωφορείου, αν δηλαδή οφείλεται σε λάθος χειρισμό ή σε κάποια αδιαθεσία του οδηγού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο