Το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ είναι μια γιορτή για τους «ερυθρόλευκους» και οι οπαδοί των πειραιωτών έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό.
Μάλιστα λίγο μετά το εξηκοστό λεπτό του αγώνα, όλοι οι οπαδοί των πειραιωτών άναψαν τους φακούς στα κινητά τους τηλέφωνα και το θέαμα στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου ήταν δίχως άλλο εντυπωσιακό.
Τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα και ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε την ομάδα του λιμανιού.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.