Από τον Γουόκερ στον… Τόμας: Νέο «μπαμ» στη Euroleague από το NBA (vid)
Ο Λόνι Γουόκερ έφυγε για τους Σίξερς, όμως στη Euroleague «ψήνεται» νέα μεγάλη μεταγραφή παίκτη από το NBA, ο οποίος έχει ιδιαίτερα βαρύ βιογραφικό.
Ο Λόνι Γουόκερ άφησε τη Ζαλγκίρις στα κρύα του λουτρού και επέστρεψε στο NBA για λογαριασμό των Φιλαδέλφεια Σίξερς, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η ομάδα από το Κάουνας ψάχνει παίκτη για τη θέση που άφησε ο Αμερικανός γκαρντ, με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι.
Ένα από αυτά που παίζει δυνατά είναι του Αϊζάια Τόμας, ο οποίος αυτό τον καιρό αγωνίζεται στη θυγατρική ομάδα των Τζαζ, έχοντας επιστρέψει στα παρκέ μετά από πολύμηνη απουσία. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αποσυρθεί εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος που είχε, όμως έχει επιστρέψει και μάλιστα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.
Μάλιστα στις 28 Ιανουαρίου υπέγραψε για λογαριασμό των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς και στο ντεμπούτο του αποφάσισε να αποδείξει για ακόμη μία φορά γιατί δεν πρέπει κανείς στο NBA να τον θεωρεί ξεγραμμένο. Στα 36 του πλέον, κατάφερε να πετύχει 40 πόντους με τέσσερα τρίποντα, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ, με την ομάδα του ωστόσο να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη.
Η απίθανη εμφάνιση του Τόμας
40 PTS ⭐ 8 AST ⭐ 4 3PM
WELCOME BACK, ISAIAH THOMAS! The 2x NBA All-Star returned to the G League and went off in his season debut with the @slcstars. pic.twitter.com/cEFuqQ0gHr
— NBA G League (@nbagleague) January 29, 2025
Φυσικά αν η Ζαλγκίρις μπορέσει να κάνει αυτή τη κίνηση θα δυναμώσει την περιφερειακή της γραμμή, ενώ η κίνηση από μόνη της θα είναι μια από τις πιο ηχηρές που έχουν γίνει στη Euroleague, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη με 556 παιχνίδια στο NBA.
Στο παρελθόν ο Τόμας έχει παίξει σε Κινγκς, Σανς, Σέλτικς, Καβαλίερς, Λέικερς, Γουίζαρντς, Νάγκετς, Πέλικανς, Μάβερικς και Χόρνετς, έχει χριστεί δύο φορές All-Star του ΝΒΑ, ενώ φέτος μετράει κατά μέσο όρο 28,6 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ σε 31,0 λεπτά συμμετοχής ανά ματς στην G-League.
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442