Στην ΕΑΒ ο Κασσελάκης: Η Ελλάδα πρέπει να στηρίξει αλλά και να στηριχθεί στην αμυντική της βιομηχανία
«Εσείς που στηρίζετε καθημερινά την ασφάλεια αυτής της χώρας, αξίζετε σεβασμό και δίκαιη μεταχείριση», είπε στους εργαζόμενους της ΕΑΒ ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης
Την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία στο Σχηματάρι επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τη βουλεύτρια Βοιωτίας Γιώτα Πούλου και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μιχάλη Χουρδάκη.
Ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε με τους εργαζομένους που, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «διαμαρτύρονται και ζητούν αφενός μεν την ακύρωση του πορίσματος που περιέχει αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά στα μητρώα των εργαζομένων, και αφετέρου την άμεση υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας».
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας τόνισε πως αντί να ζητείται η επιστροφή χρημάτων από τους εργαζόμενους της ΕΑΒ, η κυβέρνηση θα έπρεπε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα τόσο για την ενίσχυση του προσωπικού όσο και για τη θωράκιση και περαιτέρω ανάπτυξη της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας.
Υπογράμμισε, επίσης, ότι η Ελλάδα πρέπει να στηρίξει αλλά και να στηριχθεί στη δική της αμυντική βιομηχανία, διασφαλίζοντας την αυτονομία και την ασφάλεια της χώρας. Συμπλήρωσε ακολούθως πως αν «κάποιος από την πολιτεία πρέπει, επιτέλους, να σας ζητήσει συγγνώμη».

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη
«Το Κίνημα Δημοκρατίας στηρίζει έμπρακτα τους εργαζομένους της ΕΑΒ»
Παράλληλα, επισήμανε το παράλογο της απαίτησης επιστροφής χρημάτων από μισθούς που έχουν ήδη καταβληθεί, τονίζοντας ότι «εσείς που στηρίζετε καθημερινά την ασφάλεια αυτής της χώρας, αξίζετε σεβασμό και δίκαιη μεταχείριση».
«Το Κίνημα Δημοκρατίας στηρίζει έμπρακτα τους εργαζομένους της ΕΑΒ και θα συνεχίσει να καταθέτει και να υποστηρίζει προτάσεις που προάγουν την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
- Τα «διπλωματικά» Χριστούγεννα του Μητσοτάκη
- Οι κατηγορίες της FA στον Ρομέρο για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Τότεναμ – Λίβερπουλ
- Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έντυσε τον Άγιο Βασίλη πράκτορα της ICE που κυνηγάει μετανάστες
- Ιουλία Καλλιμάνη: Ο έντονος εκνευρισμός στην πίστα – Της πέταξαν λουλούδια με νερό
- Προσοχή στις αναπάντητες κλήσεις από το εξωτερικό – Πώς λειτουργεί η μέθοδος Wangiri
- Στο πρώτο χριστουγεννιάτικο κήρυγμά του, ο Πάπας Λέων καταδικάζει τις συνθήκες διαβίωσης στη Γάζα
- «Καλά Χριστούγεννα Παναθηναϊκέ μου! Πάντα δίπλα σου»: Το βίντεο της πράσινης ΠΑΕ
- Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Πρακτικές συμβουλές για τους καταναλωτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442