Ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του και ακόμα τρία άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή της Φυλής.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 7 το πρωί στην οδό Ιάσμου όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα εξετράπη για άγνωστό λόγο της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.
Το αμάξι ακολούθησε μια «τρελή» πορεία και με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε αρχικά στο κράσπεδο στη συνέχεια σε ένα δέντρο και κατέληξε αναποδογυρισμένο σε ένα διπλανό χωράφι.
Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 15χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα.
Δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό με πολύ σοβαρά τραύματα. Μάλιστα μια εκ των συνεπιβατών υπέστη ακρωτηριασμό κάτω άκρου, ενώ ο δεύτερος τραυματίας δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Ενας ακόμα ελαφράς τραυματίας μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας