Ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου κόσμησε τα γήπεδα με τη συμπεριφορά και την αγωνιστική του παρουσία. Έτσι, με την καριέρα του να φτάνει στο τέλος της, ο Παναθηναϊκός θέλησε να τον τιμήσει δίνοντας φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη μεγάλη Μπόκα Τζούνιορς στις 31 Αυγούστου 1984.
Το ΟΑΚΑ εκείνο το βράδυ είχε… φορέσει τα καλά του για να τιμήσει τον Δομάζο, καθώς στο Μαρούσι βρέθηκαν περίπου 45.000 φίλαθλοι.
Ο Παναθηναϊκός τελικά ηττήθηκε με 3-2 αλλά αυτό μικρή σημασία είχε εκείνη τη νύχτα.
Η Μπόκα Τζούνιορς προηγήθηκε στο 8’ με τον Φερνάντο Μορένα, το «τριφύλλι» ισοφάρισε με πέναλτι του Γρηγόρη Χαραλαμπίδη στο 13’, ο Ομάρ Πορτέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 42’, ο Σαραβάκος απάντησε στο 60’ και ο Πορτέ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 στο 69’.
Ο Δομάζος αγωνίστηκε για 77 λεπτά, συνυπάρχοντας στο χορτάρι με άλλες εμβληματικές μορφές που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας όπως οι, Βέλιμιρ Ζάετς, Δημήτρης Σαραβάκος και Χουάν Ραμόν Ρότσα. Όταν ήρθε η στιγμή να γίνει αλλαγή έδωσε τη θέση του στον Σπύρο Λιβαθηνό και αμέσως έκανε το γύρο του θριάμβου, με το πλήθος στις εξέδρες να τον αποθεώνει.
Στη συνέχεια, ανέβηκε στην κερκίδα των επισήμων και παρέδωσε την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι, εκείνη που δόξασε όσο κανένας άλλος, στον Γιώργο Βαρδινογιάννη.
Όρθιοι οι θεατές χειροκροτούσαν συνεχώς τον 42χρονο Δομάζο, ο οποίος έλαβε αναμνηστική πλακέτα τόσο από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη όσο και από τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα.
Το τιμώμενο πρόσωπο φωτογραφήθηκε και με άλλες μεγάλες δόξες, όπως ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Νίκος Χρηστίδης, με τον ΓΓΑ Κίμωνα Κουλούρη και με άλλες προσωπικότητες του πολιτικού και αθλητικού κόσμου.
Η περιοδεία της Μπόκα στην Ευρώπη και οι 15.000
Το 1984 η Μπόκα Τζούνιορς έκανε περιοδεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Τα πράγματα δεν πήγαιναν ιδιαίτερα καλά, ιδίως μετά το σοκαριστικό 9-1 από τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Παρ’ ότι φιλικό, ο διασυρμός κόστισε ιδιαίτερα στο πρεστίζ και στη ψυχολογία των Αργεντινών. Στις 31 Αυγούστου είχε συμφωνηθεί φιλικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, δύο μέρες μετά την επίσκεψη στο «Σάντσεθ Πινχουάν», όπου ήττήθηκαν από τη Σεβίλλη.
Το παρασκήνιο πίσω από το φιλικό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσέφερε 15 χιλιάδες δολάρια στη Μπόκα για να έρθει στην Αθήνα. Λίγες μέρες πριν τον αγώνα τηλεφώνησαν στον Καταλανό διοργανωτή της περιοδείας, Χοσέ Μαρία Μινγκέγια, προσφέροντας του μείωση του ποσού στις 10 χιλιάδες. Το ποσό δεν έφτανε με κανένα τρόπο για να καλυφθεί όλο το μέρος των εξόδων, που υπολογιζόταν στις 30 χιλιάδες. Έτσι, ήρθε μια φοβερή ιδέα στον Μινγκέγια.
Πρότεινε να γίνει το φιλικό προς τιμή του μεγάλου Μίμη Δομάζου, ποντάροντας ότι θα συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου να αποχαιρετήσει και να απολαύσει τη τελευταία παράσταση του στρατηγού. Ο Δομάζος είχε ήδη αποσυρθεί τέσσερα χρόνια αλλά αφού δεν είχε γίνει κάποια εκδήλωση για εκείνον ήταν η κατάλληλη αφορμή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.