Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Euroleague, φεύγοντας με το μεγάλο «διπλό» από τη Μαδρίτη.
Οι Πειραιώτες ανάγκασαν τη Ρεάλ στην πρώτη της ήττα μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ οι ίδιοι διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στα επτά παιχνίδια και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.
Μετά το τέλος του αγώνα, η Euroleague έκανε μια ανάρτηση στα social media με τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε ένα στιγμιότυπο από την αναμέτρηση με ένα πιόνι σκακιού να τον συνοδεύει, αναφορά στο γνωστό πλέον παρατσούκλι που έχει αποκτήσει ο Έλληνας τεχνικός, αυτό του «σκακιστή».
Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές ρόστερ, με τους Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ να είναι τρεις που θα αποχωρήσουν.
Ο Γάλλος δεν καταλαβαίνει ότι προκαλεί άσχημη εντύπωση το να διατηρεί στον πίνακα διαιτητές που κάνουν κραυγαλέα λάθη όπως ο Ματσούκας (Εύβοιας) ή ο Πολυχρόνης (Πιερίας)