Με υπέροχο γκολ του Ζίνι, η Ανγκόλα ισοφάρισε στην Γκάνα σε 1-1 σε ματς για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Ο διεθνής άσος, που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό ως δανεικός από την ΑΕΚ, μπήκε αλλαγή στο ματς στο 58′ και πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει.
Ο Μίλσον έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ζίνι με σούπερ άλμα και δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Αυτό είναι το έκτο γκολ σε 18 συμμετοχές με το εθνόσημο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.