Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο έκανε εξωπραγματική εμφάνιση κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη 2η σερί νίκη τους με 127-120 (111-111 κδ).
Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας συνολικά 59 πόντους και μάζεψε και 14 ριμπάουντ, ενώ στο πρώτο δωδεκάλεπτο σημείωσε 22 πόντους!
Πραγματικός οδοστρωτήρας ο Γιάννης έγραψε ρεκόρ σεζόν στο NBA και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του στο σκοράρισμα (59 πόντοι, 20/32 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 16/17 βολές σε 44 λεπτά, έγινε ο ΠΡΩΤΟΣ στην ιστορία με 50/10/6/2/3 σε έναν αγώνα).
Με 61% στο σουτ ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν παντού στο γήπεδο έκανε τα πάντα και έδωσε απλόχερα, με συμπαραστάτη τον Λόπες, τη νίκη έπειτα από παράταση στην ομάδα του.
Όλα αυτά σε παιχνίδια που οι Μπακς έπαιξαν χωρίς τους Λίλαρντ (σε πρωτόκολλο διάσεισης), Ρόλινς (κάκωση στον ώμο) και Πόρτις (κάκωση στον αγκώνα).
Ο Λόπες είχε 29 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο μοιραίος Κάνιγχαμ είχε double double με 35 πόντους, 11 βολές, ενώ ο Μπίζλι είχε 26 πόντους και 10 ριμπάουντ αντίστοιχα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.