Για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ αλλά και για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στην Τούμπα μίλησε ο Ζέλσον Μαρτίνς.
Όσα είπε ο Ζέλσον Μαρτίνς
Για το ματς: «Θέλαμε μια καλή εμφάνιση βαθμούς και νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση μου. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας, ήρθαμε με σκοπό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να παίξουμε την ταυτότητα μας και να πάρουμε τη νίκη γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο».
Για τη δήλωση Μεντιλίμπαρ ότι το αποψινό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος: «Το είπε γενικότερα για όλη την εικόνα στο παιχνίδι μας. Για το αγωνιστικό μας πνεύμα, για τη μεγάλη επιθυμία που δείξαμε αλλά κυρίως γιατί από το α’ ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες, δημιουργήσαμε πολύ επιθετικό παιχνίδι και θα μπορούσαμε από το πρώτο ημίχρονο να βάλουμε περισσότερα γκολ. Καταφέραμε να βάλουμε τρία και στο ποδόσφαιρο όταν κάνεις ευκαιρίες και μπαίνουν τα γκολ τότε έχεις κάνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».
Για τον νεαρό Κωστούλα και την παρουσία του: «Οι νέοι στον Ολυμπιακό έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα. Ο Κωστούλας έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, όλη την εβδομάδα δουλεύει όπως κι εμείς, ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ ταλέντο, οι νέοι του είναι πάρα πολύ καλοί, οι παλαιότεροι προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε με την εμπειρία μας και τόσο ο Κωστούλας όσο και ο Μουζακίτης είναι από τους πολύ καλούς παίκτες της ομάδας μας».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
LIVE: Κηφισιά – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης Κηφισιά – ΠΑΟΚ για τη 18η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο πιο παραγωγικός Παναθηναϊκός στην εποχή Μπενίτεθ, νίκησε 4-1 τον ΟΦΗ και ανέβηκε στην 4η θέση. Τα γκολ του Τριφυλλιού οι Αντίνο, Ρενάτο, Γεντβάι και Ζαρουρί, μείωσε ο Σαλσέδο για τους Κρητικούς.