Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη φετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας.
Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης και κάτοχοι του Conference League θα αντιμετωπίσουν αύριο Πέμπτη (26/9, 22:00) εκτός έδρας τη Λιόν, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League.
Στόχος φυσικά ένα θετικό αποτέλεσμα και μία καλή αρχή στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Σήμερα Τετάρτη (25/9) πραγματοποιήθηκε στην «Groupama Arena» η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, εν όψει του μεγάλου ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στη γαλλική ομάδα.
Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού στην «Groupama Arena»:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.