Η μεγάλη επιστροφή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι γεγονός. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν στην Μπόντο/Γκλιμτ από την Κλαμπ Μπριζ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ο Δανός άσος έκανε καλό ξεκίνημα με τους Βέλγους, στους οποίους ανήκει από το καλοκαίρι του 2023, αλλά η συνέχεια του δεν ήταν ανάλογη και αναζητήθηκε μία win-win συμφωνία.
Αυτή τελικά βρέθηκε με την παραχώρησή του στην ομάδα της Νορβηγίας στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία τη διετία 2018-20, πραγματοποιώντας 89 συμμετοχές με 35 γκολ και 36 ασίστ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-23, αλλά και στις αρχές της επόμενης, κάνοντας 7 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 2 γκολ.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου