Ο Ολυμπιακός παίζει το δεύτερό του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, απέναντι στη βελγική Μέχελεν και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα της αναμέτρησης.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Αποστολόπουλος, Ντόη, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Ζέλσον Μαρτίνς, Παπακανέλλος, Κωστούλας.
Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και οι Μπότης, Κοστίνια, Άμπι, Κουτσίδης, Μπακούλας, Τσικίνιο, Μασούρας, Μπιέλ.
Εκτός αγώνα είναι οι Ντάνι Γκαρθία, Στάμενιτς και Ελ Κααμπί.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε και από τη Μπράιτον με 2-1 και συμπλήρωσε 10 ήττες στην Premier League, γεγονός που είχε να συμβεί 10 ολόκληρα χρόνια.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.