Χαμός στο Ισραήλ: Οπαδοί της Χάποελ πέταξαν καπνογόνα σε αυτούς της Μακάμπι (pic)
Η αναμέτρηση μεταξύ Μακάμπι και Χάποελ Τελ Αβίβ διεκόπη προσωρινά, καθώς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων άναψαν καπνογόνα και τα πέταξαν προς τους γηπεδούχους.
Το Game 3 της σειράς των τελικών του ισραηλινού πρωταθλήματος έχει στιγματιστεί από φαινόμενα βίας. Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χαποέλ Τελ Αβίβ διεκδικούν το τρόπαιο ωστόσο τα όσα έχουν συμβεί ήδη έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.
Η αρχή είχε γίνει λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης όπου οπαδοί των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια έξω από το γήπεδο και αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία μέσα στο κλειστό κατά τη διάρκεια του ματς, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα τοπικά μέσα, μερίδα οπαδών της Χάποελ πέταξε καπνογόνα στο σημείο του γηπέδου όπου βρίσκονταν οπαδοί της Μακάμπι.
Μετά από αυτό το θλιβερό γεγονός, το γήπεδο γέμισε καπνό, και οπαδοί της Μακάμπι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους για την ασφάλειά τους, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Το ματς διεκόπη προσωρινά, όμως συνεχίστηκε μετά από λίγη ώρα.
Hapoel Tel Aviv hooligans throw flares from the upper level at Maccabi Tel Aviv fans below. pic.twitter.com/R1Vquet0dF
Horrifying scenes as Maccabi Tel Aviv fans run for cover as the flares thrown from the Hapoel Tel Aviv section fly towards them pic.twitter.com/q4Vl2TCYdn
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Σερβία και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τις δύο θητείες του, αλλά και στο Βασίλη Σπανούλη και τα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Άρης τα βρήκε με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του Καμερουνέζου χαφ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 1.300.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.