Από τις 20 Ιουνίου ως τις 14 Ιουλίου θα λάβει χώρα το Copa America στα γήπεδα των ΗΠΑ με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας του Μεξικού.
H αποστολή των Μεξικανών, βέβαια, έχει κι ελληνικό «χρώμα», αφού όπως αναμενόταν στις τελικές κλήσεις του Χάιμε Λοθάνο βρίσκεται και ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.
Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης, βρίσκεται στην τελική λίστα των 26 παικτών κι έτσι θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών. O Πινέδα είναι από τα βασικά στελέχη της Εθνικής του τα τελευταία χρόνια, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές, με απολογισμό 10 γκολ.
Το Μεξικό θα αγωνιστεί στον δεύτερο όμιλο του Copa America, με αντιπάλους την Τζαμάικα, τη Βενεζουέλα και το Εκουαδόρ.
Δείτε τις κλήσεις
¡A poner el nombre de México en alto con esfuerzo, compromiso e ilusión! 💚🤍❤️
Son 26 los elegidos, pero a Copa América vamos TODOS los mexicanos 🫶🏼🇲🇽
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia