Ο Κίναν Έβανς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ερχόμενου καλοκαιριού στη Euroleague, καθώς μένει ελεύθερος από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Λιθουανούς.
Ο Αμερικανός γκαρντ είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες στη διοργάνωση, πραγματοποιεί μια καταπληκτική χρονιά και ουσιαστικά προσπαθεί μόνος του να στείλει τη Ζαλγκίρις στο play in για να διεκδικήσει την πρόκριση της στην οκτάδα.
Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Έβανς ήδη παρακολουθείται από αρκετές ομάδες της Euroleague, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με τον Ολυμπιακό να φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες μέρες.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θεωρούν τον Ολυμπιακό φαβορί για να τον κάνει δικό του το ερχόμενο καλοκαίρι με συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ στο «κόλπο» βάζουν και την Αρμάνι Μιλάνο. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν νέες φήμες για «σφήνα» και της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να θέλει και εκείνος τον Έβανς.
Στην κούρσα για τον Αμερικανό γκαρντ της Ζαλγκίρις, Κίναν Έβανς, αναφέρθηκε ο Αντρέα Καλτσόνι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεν η επικρατέστερη ομάδα, όμως δεν παίζει μόνος του και η Αρμάνι Μιλάνο και η Φενέρ θα κάνουν την προσπάθεια τους.
«Ο Ολυμπιακός προσπέρασε την Ολίμπια Μιλάνο και οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του Κίναν Έβανς. Η ελληνική ομάδα έκανε μεγαλύτερη προσφορά από την ιταλική. Ο Ολυμπιακός μέχρι σήμερα είναι η επικρατέστερη ομάδα για να πάρει τον Κίναν Έβανς», τόνισε ο Ιταλός δημοσιογράφος.
Ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον παίκτη, ο Καλτσόνι προέβη σε ακόμη μια αποκάλυψη. «Η Φενέρ είναι στο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μπροστά».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Τα σενάρια, οι διαφορετικές πολιτικές, το Justice Payout και η νέα δικαστική διαδικασία Μαρόκου, Σενεγάλης, AFCON, που φέρει νέα ανατροπή στο Κόπα Άφρικα και μεγαλύτερο μπάχαλο.
LIVE: Βαλένθια – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Ολυμπιακός για την 33η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση, νίκησε εύκολα με την Μπρέσια (14-11) και μπαίνει ξανά γερά στο κόλπο της πρόκρισης στο Final Four του LEN Champions League