Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που είχαν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στο Final-4, επικράτησαν με 21-7 της Μεντιτεράνι στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, με τις Ξενάκη και Σταματοπούλου σε εξαιρετική μέρα. Κόντρα στην ισπανική ομάδα, οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, πανηγύρισαν άνετα τη νίκη στον Πειραιά και ολοκλήρωσαν τους ομίλους με «έξι στα έξι» και το απόλυτο των 18 βαθμών, δηλώνοντας έτοιμες για το Final-4 του Champions League.
Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τα κορίτσια του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και με τρία διαδοχικά γκολ της Ξενάκη (6:29, 5:37, 4:41), προηγήθηκε με 3-0. Η ισπανική ομάδα μείωσε σε 3-1, αλλά τα κορίτσια του Θρύλου είχαν την «απάντηση», με την Ελ. Πλευρίτου να ανεβάζει τη διαφορά στο +4 (5-1), στο 3:20 και την Μ. Πλευρίτου να κάνει το 6-2, στο 1:39. Οι Ισπανίδες μείωσαν σε 6-3, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο. Με… κεκτημένη ταχύτητα ξεκίνησαν στη δεύτερη περίοδο οι «ερυθρόλευκες», που έφτασαν στο 7-3, με το τέταρτο προσωπικό γκολ της Ξενάκη (7:46). Το 9-4 του ημιχρόνου διαμόρφωσε η Σιούτη, στην παίκτρια παραπάνω (0:39).
Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και στο τρίτο οκτάλεπτο, συνεχίζοντας την εξαιρετική του άμυνα, με τη διαφορά να «εκτοξεύεται» στο +9 (14-5), με γκολ της Ελ. Πλευρίτου (2:21). Στο 1:21, η Μ. Πλευρίτου έδωσε «αέρα» 10 τερμάτων (15-5) στον Θρύλο, με την Μεντιτεράνι να μειώνει, για το 15-6 της τρίτης περιόδου. Στα μέσα (3:52) του τέταρτου οκτάλεπτου, η Ελευθεριάδου έφτασε τα τρία τέρματα και επανάφερε το +10 (17-7) των «ερυθρόλευκων», με την Σιούτη (1:22) να «γράφει» το +12 (19-7). Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε στην τελική επικράτηση με +14 (21-7), με την Σάντα να «υπογράφει» τη νίκη, στο 0:46.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.