Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκαλεί ίλιγγο: Η εμφάνιση του ΜακΓκρέγκορ αξίας 634.000 ευρώ (pics)

Προκαλεί ίλιγγο: Η εμφάνιση του ΜακΓκρέγκορ αξίας 634.000 ευρώ (pics)

Ο Ιρλανδός παρευρέθηκε σε εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, φορώντας ρούχα και αξεσουάρ συνολικής αξίας 634.000 ευρώ.

Στροφή στην υποκριτική έκανε ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, με τον Ιρλανδό να συμπρωταγωνιστεί με τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, Τζέικ Τζίλενχαλ, στο remake του θρυλικού «Road House».

Μια ταινία που είχε βγει πριν από 25 χρόνια (σ.σ το 1989) με πρωταγωνιστές τους Πάτρικ Σουέιζι, Σαμ Έλιοτ, Κέιλι Λιντς και Μπεν Γκαζάρα,

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο και μάλιστα με έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς σε μια από τις σκηνές εμφανίζεται ολόγυμνος προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στα social media, ταξίδεψε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, για να συμμετέχει σε εκδηλώσεις για την προώθηση της ταινίας. Μάλιστα, η εμφάνισή του ήταν εντυπωσιακή, με τον Ιρλανδό παλαιστή να φοράει ρούχα και αξεσουάρ που φτάνουν αθροιστικά τις 544.000 λίρες ή αλλιώς τα 634.000 ευρώ. Το κουστούμι του κάνει σχεδόν 70.000 ευρώ (60.000 λίρες), τα παπούτσια του 4.600 ευρώ (4.000 λίρες), το δαχτυλίδι του 11.600 ευρώ (10.000 λίρες) και το ρολόι του εκτοξεύει το συνολικό ποσό, αφού κοστολογείται στα 547.700 ευρώ (470.000 λίρες).

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ποσά που αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας σε έναν διάσημο Αμερικανό influencer, με τον Ιρλανδό να έχει «τρέλα» για ακριβά ρολόγια και πολυτελή αυτοκίνητα. Ο ΜακΓκρέγκορ διαθέτει συλλογές με πανάκριβα κοσμήματα και οχήματα αξίας χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα πως όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο 35χρονος, με τη συμμετοχή του στο «Road House» έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής που παίζει στον κινηματογράφο, αφήνοντας πίσω του τον «The Rock». Ο Ιρλανδός παλαιστής μπορεί να μην αποκάλυψε το ποσό που πήρε για να παίξει στην ταινία, όμως, εάν είναι αλήθεια όσα λέει, έλαβε σίγουρα πάνω από 5.5 εκατ. δολάρια (4.3 εκατ. λίρες), που είχε πάρει ο Αμερικανός.

«Η διαδικασία δημιουργίας της ταινίας στο σύνολό της είναι σκληρή δουλειά» για τον επαγγελματία αθλητή. Ξαφνιάστηκα από το πόσο δύσκολο είναι και είχα βαθύ σεβασμό για την τέχνη», ανέφερε ο ΜακΓκρέγκορ μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ενώ για την σκηνή στην οποία εμφανίζεται γυμνός, δήλωσε: «Σκέφτηκα ότι θα το κάνω, δεν με νοιάζει, νομίζω ότι θα σοκάρει τον κόσμο. Είπα στον εαυτό μου: ‘Ο Σβαρτσενέγκερ μπήκε στον κινηματογράφο με παρόμοιο τρόπο, οπότε αυτό μου έδωσε κάπως αυτοπεποίθηση. Ελπίζω η μητέρα μου να μην έχει πρόβλημα με αυτό, δεν της το είπα, δεν μπορούσα να της το πω. Απλά μου άρεσε να είμαι γυμνός και να περπατάω έτσι, αυτό ήταν όλο. Απλά το έκανα. Είμαι ελεύθερο πνεύμα. Ήμουν σε καλή φόρμα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Η πλοκή

Οσον αφορά στην πλοκή της ταινίας, εστιάζει σε έναν πρώην παλαιστή του UFC που αναλαμβάνει θέση ως μπράβος σε ένα μπαρ στο Φλόριντα Κις, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι η κατάσταση δεν είναι όπως φαίνεται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώην πρωταθλητής του UFC στην καριέρα του έχει βγάλει σχεδόν 300 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή του στους αγώνες. Πάντως,  έχει να παλέψει από το 2021, όταν έσπασε το πόδι του σε ένα παιχνίδι με τον Πουαριέρ.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024