Αρίνα Σαμπαλένκα μετά από την αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ: «Δεν ήμασταν πια ζευγάρι»
Στην αποκάλυψη πως δεν ήταν πια ζευγάρι με τον Κοσταντιν Κολτσόφ ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από λίγες ημέρες προχώρησε η Αρίνα Σαμπαλένκα.
Το πρώτο μήνυμα της Αρίνα Σαμπαλένκα μετά την αυτοκτονία του Κοσταντίν Κολτσόφ είναι γεγονός.
Πιο συγκεκριμένα η 25χρονη τενίστρια μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, προχώρησε στην αποκάλυψη πως είχε χωρίσει με τον παλαίμαχο αθλητή του χόκεϊ, ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
«Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μία ανείπωτη τραγωδία και παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν πια ζευγάρι, η καρδιά μου έχει ραγίσει. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο» έγραψε η Σαμπαλένκα το βράδυ της Τετάρτης (20/3).
Δείτε την ανάρτηση της

- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442