Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Indian Wells: Δυσκολεύτηκαν, αλλά προκρίθηκαν Τζόκοβιτς και Σαμπαλένκα

Indian Wells: Δυσκολεύτηκαν, αλλά προκρίθηκαν Τζόκοβιτς και Σαμπαλένκα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέκλεισε τον Αλεξάνταρ Βούκιτς με 2-1 σετ – Έσωσε τέσσερα match point της Πέιτον Στερνς και προκρίθηκε η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επέστρεψε στο Masters 1000 του Indian Wells, για πρώτη φορά από το 2019 και προκρίθηκε στον Γ` γύρο του τουρνουά, επικρατώντας στα τρία σετ του Αυστραλού, Αλεξάνταρ Βούκιτς (6-2, 5-7, 6-3). Ο Αυστραλός (Νο 69 στον κόσμο) πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στον Σέρβο.

Ο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, όμως, στο τέλος με την ποιότητα και την εμπειρία του κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Ο Βούκιτς δουλεύει πολύ καλά, έκανε καλό ματς. Το σερβίς και το φορ του, ήταν εξαιρετικά. Είναι ο πρώτος μου αγώνας μετά το Australian Open και ήμουν νευρικός στην αρχή. Έπαιξα καλά το πρώτο σετ, είχε την στιγμή του στο δεύτερο, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που τελείωσα το ματς», σχολίασε ο Τζόκοβιτς.

Η Σαμπαλένκα «έσωσε» τέσσερα match point και συνεχίζει στο Indian Wells

Η Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη), «έσωσε» τέσσερις φορές match point από την Αμερικανίδα, Πέϊτον Στερνς και συνεχίζει την πορεία της στο Masters 1000 του Indian Wells.

Η Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια, νικήτρια του Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο, χρειάσθηκε σχεδόν τρεις ώρες για να κάμψει (6-7, 6-2, 7-6) την έντονη αντίσταση της Στιρνς, η οποία βρίσκεται στο Νο 64 του κόσμου.

Η 25χρονη Σαμπαλένκα απέφυγε την ήττα τέσσερις φορές, όταν η Στερνς προηγήθηκε με 5-4 στο τρίτο σετ και σέρβιρε για την νίκη. Τελικά, η Λευκορωσίδα τενίστρια, βρήκε την ψυχραιμία να φθάσει στην νίκη και στον Γ` γύρο, θ’ αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Εμα Ραντουκάνου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024