Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα περνώντας από το Βελιγράδι και κρατώντας το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως ήταν ένα πολύ σημαντική αποτέλεσμα, στάθηκε στα τελευταία τέσσερα ματς της κανονικής περιόδου, αλλά και στη δυναμική των Σέρβων.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε 4 ακόμα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να προστατεύσουμε την θέση μας στην τετράδα.
Ο Ερυθρός Αστέρας με τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Νεμάνια Νέντοβιτς είναι μια διαφορετική ομάδα στο παρκέ, το είδαμε κα απόψε. Εμείς παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα και κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα στην επίθεση».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.
Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την 11η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA έδωσε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, μετά το 2-0 επί της Λεβερκούζεν.