Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δέχθηκε πρώτος γκολ από τον Χατζηθεοδωρίδη, αλλά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.
Συγκεκριμένα, στο 12′ ο ΠΑΟΚ άγγιξε την ισοφάριση απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά η μπάλα στην προσπάθεια του Μουργκ σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ, αλλά στο δοκάρι του Τσάβες η μπάλα.
Σπουδαία φάση για τον ΠΑΟΚ και στο 45+1′ να ισοφαρίσει, με τον Κωνσταντέλια να κάνει υπέροχη κίνηση αριστερά και σουτ με τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Τσάβες.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia