Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κάλιαρι – Νάπολι 1-1: Νέα γκέλα των «παρτενοπέι»

Κάλιαρι – Νάπολι 1-1: Νέα γκέλα των «παρτενοπέι»

Η Κάλιαρι «ξέρανε» στο 90+6′ τη Νάπολι (1-1) στο ντεμπούτο του Καλτσόνα στο πρωτάθλημα και την άφησε μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Νάπολι! Μετά το ντεμπούτο του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Καλτσόνα έκανε… ποδαρικό και στη Serie A όπου είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται στο 90+6′ από την προτελευταία Κάλιαρι και να μένει ακόμη πιο μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος μετρούν οι «παρτενοπέι».

Στο 32′ ο Ραχμάνι πέτυχε αυτογκόλ το οποίο ακυρώθηκε καθώς στη φάση μπήκε ο Λαπαντούλα από θέση οφσάιντ και στο 43′ ο Λουβούμπο αστόχησε με κεφαλιά σε κενό τέρμα. Η Νάπολι προηγήθηκε στο 65’με κεφαλιά του Οσιμέν από σέντρα του Ραζπαντόρι, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στην Κάλιαρι. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων η άμυνα της Νάπολι κοιμήθηκε, ο Λουβούμπο έγινε αποδέκτης της μπάλας, κατέβασε και εκτέλεσε για το 1-1.

Κάλιαρι: Σκούφετ, Οτζέλο (76’ Οριζτιάνο), Ντοσένα, Μίνα, Ντεϊόλα, Γιάνκτο (61’ Τζάπα), Γκαετάνο (61’ Βιόλα), Μακουμπού, Νάντες, Λαπαντούλα (61’ Παβολέτι), 76’ Πετάνια, Λουβούμπο.

Νάπολι: Μερέτ, Ματσόκι (85’ Έστιγκορντ), Ολιβέρα, Ζεσούς, Ραχμάνι, Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι (79’ Λίντστρεμ), Ραζπαντόρι (79’ Καγιούστε), Κβαρατσχέλια (73’ Πολιτάνο), Οσιμέν.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024