Αταμάν: «Οι αντίπαλοι έπαιζαν ράγκμπι»
Έξαλλος με τη διαιτησία στο ματς της Τουρκίας με την Ιταλία ήταν ο Εργκίν Αταμάν.
Η Τουρκία ηττήθηκε από την Ιταλία με σκορ 87-80, στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία.
Ο πολύπειρος τεχνικός σχολίασε πως στη FIBA όταν παίζεις εκτός έδρας είναι σαν να παίζει η αντίπαλη ομάδα ράγκμπι, ενώ στάθηκε στα λάθη της ομάδας του.
Oι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Στην FIBA όταν παίζεις εκτός έδρας είναι σαν να παίζει η αντίπαλη ομάδα ράγκμπι. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ σκληρή άμυνα, προσπαθήσαμε κι εμείς να είμαστε το ίδιο σκληροί, αλλά δεν μπορούσαμε. Επιπλέον κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε τον έλεγχο.
Η διαφορά των επτά πόντων που χάσαμε είναι ένα πλεονέκτημα για το ματς στην Κωνσταντινούπολη. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το ματς στην Ιταλία και να δούμε αυτό με την Ισλανδία την Κυριακή στην έδρα μας».
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442