Με τρία πέναλτι του στράικερ της Αλ Σαντ, Ακράμ Αφίφ, το Κατάρ νίκησε με 3-1 την Ιορδανία στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ασίας και κατάκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το τρόπαιο, αυτή την φορά μέσα στο «σπίτι» του.
Το Κατάρ έκαμψε την αντίσταση της Ιορδανίας και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.
Στο στάδιο «Λουσαΐλ Αϊκόνικ», η ομάδα του Τιντίν Μάρκες άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Αφίφ στο 32′. Οι Ιορδανοί προσωρινά έφεραν το ματς στα ίσια με τον Αλ Ναϊμάτ στο 67, ωστόσο το Κατάρ βρήκε ακόμα δύο γκολ με τον ίδιο παίκτη. Ο Αφίφ ευστόχησε σε δύο ακόμα πέναλτι, στο 73′ και στο 95′, χαρίζοντας έτσι το τρόπαιο στην πατρίδα του.
Στην 5η της συμμετοχή στους τελικούς του Ασιατικού Κυπέλλου και στην «παρθενική» της σε τελικό, η Ιορδανία δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, πετυχαίνοντας ωστόσο την κορυφαία της επίδοση στην ιστορία του θεσμού. Αντιθέτως, το Κατάρ πανηγύρισε το δεύτερο σερί τρόπαιο της διοργάνωσης, μετά από εκείνο που είχε πάρει το 2019 νικώντας στον καταληκτικό αγώνα την Ιαπωνία με το ίδιο σκορ (3-1) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.