Ο βασικός λόγος γι’ αυτό ήταν, δίχως αμφιβολία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο «Greek Freak» δεν είχε όρεξη για… αστεία και με μια κυριαρχική εμφάνιση μπόρεσε να βοηθήσει στο να έρθουν τα πάνω-κάτω και να δώσει στα «ελάφια» την 33η νίκη τους για φέτος.
Η στατιστική του Έλληνα σούπερ σταρ ήταν γεμάτη, σε μια ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση, καθώς μέτρησε, 48 πόντους (18/23 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6/10 βολές), 1ο ασίστ, 6 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα, 1 τάπα και μόλις 1 λάθος, στα 40 λεπτά που τον κράτησε ο Ντοκ Ρίβερς στο παρκέ. Μια ακόμα πολύ σπουδαία εμφάνιση από τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, που πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε με… μαθηματική ακρίβεια σε ένα τεράστιο διπλό.
Δείτε το βίντεο:
Πλην του «Greek Freak» που ήταν για μια ακόμα φορά απολαυστικός, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έκανε εξαιρετική δουλειά για το Μιλγουόκι έχοντας 30 πόντους, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε άλλους 12. Από την άλλη πλευρά, ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 40 πόντους με 11 ασίστ, παίρνοντας πολύτιμες βοήθειες από τους Μάξι Κλέμπερ και Τζος Γκριν με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε κακή κατάσταση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι ίσως είναι καιρός να γίνει ο... μαύρος κύκνος και να απαιτεί τη μπάλα από τους συμπαίκτες του.
Λέγεται Κριστιάν Ζαβάλα, είναι Χιλιανός που παίζει στην Κόλο Κόλο και κατάφερε να εκτελέσει χειρότερο πέναλτι αλα Πανένκα και από τον Μπραχίμ Ντίας στο Σενεγάλη – Μαρόκο.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.