Τρίκαλα: Αγρότες απέκλεισαν την Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας – Ζητούν «άμεσες αποζημιώσεις χωρίς όρους»
Άμεση αποκατάσταση των κατεστραμμένων κατοικιών, αλλά και μείωση του κόστους παραγωγής, ανάμεσα στα αιτήματα
Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος του Ζάρκου, για περίπου μισή ώρα, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι αγρότες των Τρικάλων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη».
Σε αποκλεισμό του δρόμου, χωρίς τρακτέρ και μηχανήματα, προχώρησαν οι αγρότες των Τρικάλων στο ύψος του Ζάρκου
Ο αποκλεισμός από τους αγρότες έγινε χωρίς τρακτέρ και μηχανήματα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε στη συγκέντρωση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λάμπρος Τσέκας.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για άμεσες αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς χωρίς όρους και προϋποθέσεις με απευθείας κρατική αρωγή βάσει των εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ σε ζώα, παραγωγές που πλημμύρισαν, άμεση αποκατάσταση των κατεστραμμένων κατοικιών, όπως και μείωση του κόστους παραγωγής.
Η Θεσσαλία δίνει τον τόνο
Oι αγρότες της Θεσσαλίας είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν τη στάση τους και απειλούν με μπλόκα στην Εθνική και στον κόμβο Ε-65. Την Παρασκευή, τα τρακτέρ συνεχώς αυξάνονταν στον Πλατύκαμπο στον κόμβο πριν την ΠΑΘΕ, στον Αλμυρό σε παράδρομο της ΠΑΘΕ, στο Ζάρκο παράπλευρα στην Εθνική Λάρισας- Τρικάλων- Ιωαννίνων και στο Ριζόμυλο στην παλιά ΕΟ Βόλου-Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδιδαν χθες τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκτός από τα πάγια αιτήματά τους, οι αγρότες ζητούν πλέον να συναντηθούν με τον ίδιο τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς βλέπουν πως ναυάγησε η συνάντηση που ζητούσαν πριν από τις γιορτές με κλιμάκιο υπουργών.
Στη Λαμία, την Παρασκευή, με μπάλες από άχυρο έκλεισαν οι αγρότες την πόρτα του κτιρίου της περιφέρειας. Αφού έφτασαν στο κέντρο της πόλης με τα τρακτέρ τους. Η μηχανοκίνητη πορεία κατέληξε στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη και αποχώρησαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- O Ζελένσκι τα παίζει όλα για όλα – Δεν θα κλείσουμε συμφωνία ανεξαρτήτως όρων
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
- Συντηρεί την κόντρα με τον Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου και φτάνει μέχρι τον Χρυσοχοΐδη
- Καρκίνος στην ΕΕ: Αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ένωση, καθώς οι δαπάνες για την υγεία αυξάνονται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)
























































![Πρέπει να συμφωνήσουμε με το Ιράν αλλιώς θα γίνει πολύ τραυματικό για αυτούς, λέει ο Τραμπ [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-12T191336Z_264098808_RC2JKJAS38F8_RTRMADP_5_USA-TRUMP-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442