Ο Ερικ Τεν Χαγκ θα έχει από την επόμενη εβδομάδα στη διάθεση του τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η αγγλική ομάδα έκλεισε τη μεταγραφή, για 4.5 χρόνια, του Γάλλου στόπερ, Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις, που κάνει εξαιρετική σεζόν και φέτος στη Γαλλία.
Τα χρήματα που θα πάρει η Νις
Η ομάδα της Νίκαιας θα βάλει στα ταμεία της 37 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2027.
Να σημειωθεί πως η Νις ανήκει στον Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ, ο οποίος έχει μπει στο μετοχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγοράζοντας το 25% των «κόκκινων διαβόλων», και αυτό διευκόλυνε την προσπάθεια για την απόκτηση του 23χρονου Τοντιμπό.
Η ώρα του Ράτκλιφ
Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, γνώρισε και μίλησε με το staff των «κόκκινων διάβολων», καθώς και με τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ.
Αφού ολοκληρώθηκε το deal εξαγοράς του 25% των μετοχών του συλλόγου, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, γνωστοποίησε τις προθέσεις του αναφορικά με την επένδυση που σκοπεύει να κάνει στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, έχει σκοπό να ανακαινίσει πλήρως το «Ολντ Τράφορντ», ενώ σε βάθος χρόνου θέλει να γίνει το ίδιο και με το προπονητικό κέντρο.
Ο Ράτκλιφ έχει σκοπό να διαθέσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο και συνολικά κοντά στο 1 δις ευρώ προκειμένου η ομάδα από τον Αύγουστο του 2025 να είναι έτοιμη από όλες τις απόψεις να διεκδικήσει Premier League, Champions League, αλλά και οποιαδήποτε άλλo τρόπαιο.
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Η ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοβ στο Indian Wells θα ρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά τουλάχιστον στο Νο.50, ενώ πολύ είναι πιθανό να πέσει ακόμα περισσότερο.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!