«Ο Ευαγγελισμός, το μιούζικαλ»: Η επίσημη πρεμιέρα στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη»
Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Άγγελος Τριανταφύλλου ενώ τα τραγούδια ερμηνεύονται ζωντανά επί σκηνής.
Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Ευαγγελισμός, το μιούζικαλ» στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Εθνικού Θεάτρου.
Η επίσημη πρεμιέρα
«Ο Ευαγγελισμός, το μιούζικαλ» είναι μια παράσταση για τον χρόνο και την αγάπη. Ο Άγγελος Τριανταφύλλου σε συνεργασία με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο και με αφετηρία το λιμπρέττο του Γιάννη Αστερή δημιουργούν ένα σουρεαλιστικό ανοίκειο σύμπαν φτιαγμένο με υλικά φθαρτά. Ένα σύμπαν ανυπόφορα οικείο και την ίδια στιγμή παράδοξα ανοίκειο.
Οι δηλώσεις των ηθοποιών
«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει κάτι μετά», δήλωσε ο Θανάσης Αλευράς.
Ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε πως, «έχω πάθει “σεντόνι”» και “κουβέρτα” πάνω στη σκηνή», και συνέχισε: «γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα ότι ένας ηθοποιός γίνεται παρουσιαστής; Εγώ δεν έχω το ταλέντο να είμαι παρουσιαστής αλλά ποτέ μην λες ποτέ».
«Είμαι στη διαδικασία που αφουγκράζομαι τον εαυτό μου. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα «γλιτώσω» και ένα από τα παιδιά μου θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν είναι στο χέρι μας με τον Θανάση Αλευρά αν θα κάνουμε εκπομπή», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Η Ελένη Κοκκίδου επεσήμανε πως είχε ανάγκη να ξεκουραστεί και γι΄αυτό απέχει από την τηλεόραση. Τέλος η Νατάσσα Μποφίλιου ρωτήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει αυτές τις μέρες με την αφαίρεση του στίχου από το τραγούδι «Άδωνις».
«Τα τραγούδια γράφονται σε ένα κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο και αντικατοπτρίζουν αυτό που γράφονταν τότε. Οι καλλιτέχνες πρέπει να δρουν ελεύθεροι».
- ΕΕ: Βαθαίνει το μισθολογικό χάσμα – Μπορούν οι συλλογικές συμβάσεις να λειτουργήσουν ως ανάχωμα;
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)












































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442